ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Στο nolah.gr δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με τη Μέθοδο της Αντικαταβολής ( χρεώση αντικαταβολής +1€ )
  • Πληρωμή με κάρτα
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (Όνομα δικαιούχου : ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ Κ ΣΙΑ.ΕΕ NOLAH ). Σε περίπτωση τραπεζικών εξόδων, τα έξοδα δεν επιβαρύνουν το nolah.gr αλλά τον καταθέτη. Mην επιλέξετε την επιλογή SHA (έξοδα σε βάρος αμφοτέρων), καθώς σε αυτήν την περίπτωση δε θα γίνει δεκτή η παραγγελία.

ALPHA BANK
GR 1801401150115002002037201
Όνομα δικαιούχου : ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ Κ ΣΙΑ.ΕΕ NOLAH

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR32 01722220005222099328976
Όνομα δικαιούχου : ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ Κ ΣΙΑ.ΕΕ NOLAH

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ
GR0901104320000043200386605
Όνομα δικαιούχου : ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ Κ ΣΙΑ.ΕΕ NOLAH

Πληρωμή με κάρτα μέσω i-bank Simplify της Εθνικής Τράπεζας
«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Diners & Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

ΕΥΡΩΠΗ-ΚΥΠΡΟΣ

Στο nolah.gr δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με κάρτα

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω  ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ COURIER σε όλη την Ελλάδα στην πόρτα σας με όποιο τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα έξοδα αποστολής είναι 2€.

Η χρέωση αντικαταβολής είναι +1€.

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας. Λόγω της κατάστασης με τον Κορονοϊό υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση εως και 7 εργάσιμες.

Σε περίπτωση έλλειψης, θα ενημερωθείτε για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Για προϊόντα που είναι διαθέσιμα, υπολογίζετε χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Η αποστολή των προϊόντων σας για τις υπόλοιπες χώρες γίνεται μέσω SPEEDEX  και επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 12€ ανεξαρτήτως όγκου και τιμής της παραγγελίας σας.

 

ΕΥΡΩΠΗ

Η αποστολή των προϊόντων σας για τις υπόλοιπες χώρες γίνεται μέσω DHL  και επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 15€ ανεξαρτήτως όγκου και τιμής της παραγγελίας σας.