Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες ανω των 55!

Αλλαγές & Επιστροφές χρημάτων

ΑΛΛΑΓΕΣ  -  ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Τα έξοδα αλλαγής είναι 5 ευρώ και χρεώνονται στην αντικαταβολή της νέας αποστολής.

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Από το αρχικό ποσό αφαιρούνται τα έξοδα της αρχικής αποστολής και αντικαταβολής & 5€ έξοδα αποστολής της επιστροφής.

Για παράδειγμα , εάν το ποσό της παραγγελίας σας ήταν 35 ευρώ + 3 ευρώ (μεταφορικά και αντικαταβολή)= 38 ευρώ , το ποσό που θα σας επιστραφεί είναι 38 ευρω - 3 ευρώ (μεταφορικά και αντικαταβολή αρχικής αποστολής) - 5 ευρώ (έξοδα επιστροφής ) = 30 ευρώ .

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή χρημάτων, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ALPHA BANK και εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα έξοδα εμβάσματος σε άλλη τράπεζα  επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή - δικαιούχο του λογαριασμού της επιστροφής χρημάτων.

*Σε περιόδους εκπτώσεων και εκπτωτικά προϊόντα δεν πραγματοποιούνται ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ:

 

Για να προβείτε σε επιστροφή δέματος για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1) Συμπληρώστε το έντυπο στο πεδίο που θα βρείτε εδώ : και τοποθετήστε το στην συσκευασία του δέματος που θα επιστραφεί.  Για την ΑΛΛΑΓΗ επιλέξετε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας για να κλείσει το ποσό.

* Συσκευάστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία (θήκη αποθήκευσης) και εσωκλείστε την απόδειξη αγοράς. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται αυστηρά στην αρχική του κατάσταση όπως παρελήφθη και αυστηρά στην αρχική του συσκευασία.

*Αποστείλετε το δέμα σας,  μέσω της ΕΛΤΑ courier - ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (τηλ. 11120), παράδοση στον χώρο μας και με δική μας χρέωση . Οι απαιτούμενες χρεώσεις θα προσθαφαιρεθούν ανάλογα το αίτημα σας.

*Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Εάν αποστείλετε το δέμα σας χωρίς την αρχική του συσκευασία , εάν κατά τον ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι το προϊόν έχει φορεθεί  ή έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά, ελάττωμα, μυρωδιές, έχει βραχεί, τότε θα επιστρέφεται στον καταναλωτή και το αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

*Η Nolah διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή, τις επιστροφές που αποστέλλονται   εκτός του καθορισμένου χρονικού περιθωρίου ή τις επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην ίδια / αρχική κατάσταση με αυτήν στην οποία παρελήφθησαν. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

* Διατηρήστε την απόδειξη της courier για την αποστολή σας, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων. Η Nolahδεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του δέματος σας.

*Σε περίπτωση που δεν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Nolah διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή το δέμα της επιστροφής και με χρέωση του καταναλωτή.