ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ:

Στο nolah.gr δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με τη Μέθοδο της Αντικαταβολής ( μόνο για Ελλάδα )
  • Πληρωμή με κάρτα
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
ΕΥΡΩΠΗ :
  • Πληρωμή με κάρτα

Όλες οι τιμές στο nolah.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ, συνεπώς η τιμή που βλέπετε είναι και η τελική τιμή των προϊόντων.

ΕΛΛΑΔΑ:

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 2€. Η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται μέσω των εταιριών ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ COURIER και SPEEDEX!
Για παραγγελίες αξίας άνω των 55€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΚΥΠΡΟΣ:

Οι αποστολές σε Κύπρο επιβαρύνονται με κόστος 15€.

ΕΥΡΩΠΗ:

Οι αποστολές σε Ευρώπη επιβαρύνονται με κόστος 15€.

Το κόστος αντικαταβολής είναι +1€.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία. Η ενημέρωση για το ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει να γίνει αυστηρά εντος 1 εργάσιμης από την παραλαβή του, διαφορετικά δε θα γίνεται δεκτή η επιστροφή του. Μας στέλνετε φωτογραφία από το πρόβλημα στο nolahgr@hotmail.com και στη συνέχεια σας ενημερώνουμε, για την αντικατάσταση.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε. Το παραπάνω επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώσατε σωστά την παραγγελία σας και ότι έχει φθάσει σε εμάς. Αν δεν βρίσκετε το email, ελέγξτε και στον φάκελο junk στα εισερχόμενα σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ:

Στόχος μας στο nolah.gr είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη online εμπειρία, εξασφαλίζοντας την πιο φιλική και άμεση εξυπηρέτηση πριν και μετά την αγορά σας από το κατάστημά μας. Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα θα χαρούμε να το λύσουμε άμεσα. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση nolahgr@hotmail.com (απάντηση εντός 48 ωρών, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών)

Είναι πολύ μεγάλη χαρά να επικοινωνούμε με εσάς και να γνωρίζουμε τη γνώμη σας!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ:

Αλλαγή

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παραλαβή από το κατάστημα Speedex της περιοχής σας και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.Η εταιρεία μας σας δίνει την διευκόλυνση να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας μέσω Speedex με χρέωση 5€. Η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος σας είναι πολύ απλή.

Αρχικά συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Κατόπιν, εσωκλείστε το έντυπο και την απόδειξη αγοράς στο δέμα που θα μας επιστρέψετε.Για την ΑΛΛΑΓΗ επιλέξετε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας για να κλείσει το ποσό.

Η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με Speedex.Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να καλέσετε την Speedex της περιοχής σας και να ζητήσετε παραλαβή από τον χώρο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα Speedex και να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας απευθείας από εκεί με εντολή χρέωσης παραλήπτη (προσοχή, δεν πληρώνετε εσείς κάποιο χρηματικό ποσό την ώρα που δίνετε το δέμα, είναι σημαντικό να ζητήσετε χρέωση παραλήπτη δηλαδή, της εταιρίας μας).

Η χρέωση των 5€ καταβάλλεται από εσάς με μετρητά στον εκπρόσωπο της Speedex κατά την παράδοση της νέας παραγγελίας αντικατάστασης η οποία αποστέλλεται από εμάς αμέσως μόλις λάβουμε στην αποθήκη μας την επιστροφή της αρχικής σας παραγγελίας.

Επιστροφή χρημάτων

H επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή σε εκπτωτικά προϊόντα.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παραλαβή από το κατάστημα Speedex της περιοχής σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων, σημειώνετε πάνω στην φόρμα επιστροφής  ότι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων σε συνεργαζόμενη τράπεζα (Alpha Bank) και μας αναγράφετε το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Η αποστολή γίνεται με Speedex.Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να καλέσετε την Speedex  (τηλ 11120) της περιοχής σας και να ζητήσετε παραλαβή από τον χώρο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα Speedex και να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας απευθείας από εκεί με εντολή χρέωσης παραλήπτη.

Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (nolah.gr).

Από το αρχικό ποσό αφαιρούνται τα έξοδα της αρχικής αποστολής και αντικαταβολής & 5€ έξοδα αποστολής της επιστροφής.Για παράδειγμα , εάν το ποσό της παραγγελίας σας ήταν 35 ευρώ + 3 ευρώ (μεταφορικά και αντικαταβολή)= 38 ευρώ , το ποσό που θα σας επιστραφεί είναι 38 ευρω – 3 ευρώ (μεταφορικά και αντικαταβολή αρχικής αποστολής) – 5 ευρώ (έξοδα επιστροφής ) = 30 ευρώ .

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή χρημάτων, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

Η χρέωση επιστροφής (5€) ισχύει μόνο εφόσον επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας προς εμάς μέσω Speedex (χρέωση παραλήπτη) .

Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση . Σε αυτήν την περίπτωση θα σας επιστραφεί  η αξία.

  • Η διεύθυνση στην οποία θα αποστείλετε το προϊόν είναι: Nolah, ΠΑΡΟΔΟΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 87Α , ΠΥΛΑΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , 55535

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής / αντικατάστασης είναι:

  • Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη προς παραλαβή. Σε περιπτώσεις υπέρβασης του χρονικού αυτού πλαισίου, διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχθούμε την επιστροφή
  • Tο προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα , πλήρες και εντός της συσκευασίας του με όλες τις ετικέτες του (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) ενώ στο δέμα θα πρέπει να περιέχεται και η απόδειξη αγοράς.
  • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και η ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
  • Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων που προκλήθηκαν από τον πελάτη μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

ΚΥΠΡΟΣ:

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών KronosExpress(τηλ.77777808) και η χρέωση είναι 15€, για βάρος μέχρι 2 κιλά, ανεξαρτήτως της τιμής της παραγγελίας σας.
Η αναζήτηση της αποστολής γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.kronosexpress.com
Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 3 εργάσιμες μέρες.

Τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (nolah.gr).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή για το σύνολο της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας στην αποθήκη μας.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία.

ΕΥΡΩΠΗ:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η παραγγελία σας θα φτάσει στο κατάστημα DHL της περιοχής σας και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (nolah.gr).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή για το σύνολο της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας στην αποθήκη μας.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία.