Η ιστορία μας ξεκινά το 2016 στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε μία ομάδα από γυναίκες με μεράκι και φρέσκες ιδέες που δημιουργούν τσάντες για τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και τον εαυτό τους.

Πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική και για αυτό το λόγο θεωρούμε ότι δεν υπάρχει το απόλυτο στυλ.Το ιδανικό στυλ είναι το δικό σου στυλ!Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και με αυτόν τον γνώμονα σχεδιάζουμε τσάντες.

Κάθε τσάντα Nolah δημιουργείται με βάση αυτά τα 4 στοιχεία :

Λιτότητα. Κομψότητα. Διαχρονικότητα. Φαντασία.

Χρησιμοποιούμε υλικά και χρώματα που δίνουν πνοή στα σχέδιά μας και παρόλο που είναι διαχρονικά, δεν είναι ποτέ τετριμμένα. Επιδιώκουμε πάντα οι τσάντες μας να έχουν χαρακτηριστικά που θα τις κάνουν ξεχωριστές και ιδιαίτερες.

Οι συλλογές μας παράγονται από εξειδικευμένο προσωπικό στην κατασκευή δερμάτινων ειδών. Δεδομένου δε ότι σεβόμαστε το περιβάλλον και θέλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο, επιλέγουμε πάντα vegan leather ή ύφασμα για τις δημιουργίες μας.

Οι τσάντες μας φέρουν την εγγύηση Nolah. Είναι κατασκευασμένες από τους καλύτερους τεχνίτες με αγάπη, μεράκι και με άριστα υλικά για να αντέχουν στο χρόνο. Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια, γιατί ξέρουμε ότι αυτή κάνει τη διαφορά.

Θέλουμε κάθε γυναίκα να μπορεί να αποκτήσει μία τσάντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας όπως είναι οι τσάντες Nolah.

Για εμάς είναι σημαντικό να αισθάνεστε μοναδικές!

✨ in Nolah we trust✨